ATENCIÓ AL CLIENT

Ràpid i Eficaç Servei d’Atenció al client. Desde el moment de la venta fins el. Delegacions a la Comunitat Valenciana, Castella la Manxa, Comunitat de Madrid y les Illes Balears.

SUPORT TÈCNIC

Més informació en el sector de la seguritat electrònica, així com una garantía de servei de l’equip, servei d’atenció telefònica. Donada l’experiència dels experts tècnics, la preparació Professional, Sistemes y la videovigilància, adaptats a las necessitats de seguritat de los usuaris.

OFERTES DE SEGURETAT

Truquin  al 900 494 626 / 971 943 599 por s sol·licitar pressupost. Gratuït i sense compromís.

ALARMES JABLOTRON

L’alarma Jablotron amb la seva exclusiva app My Jablotron. Per una llar segura i confortable. Protecció per al seu negoci. Oferim projectes personalitzats per a viles, finques i llars de luxe.

ALARMES PER A LA LLAR I NEGOCI

Contracte el sistema per a vivendes homologats de grau 2 i grau 3. Amb connexió a CRA-Central Receptora d’Alarmes (opcional).

VIDEOVIGILÀNCIA 24/7

Instal·lar sistemes a una casa certificats en GRAU 2, també en el cas de un panel superior de seguritat (GRAU 3). Tenim els permisos necessaris y els formularis tècnics y els formats y procediments d’ instal·lació de sistemes de mitjans de comunicació y videovigilància-CCTV.

ANTIROBATORI EAS RETAIL

Disminueix els robatoris al teu negoci amb els nostres arcs antifurts dotats d’una potent tecnologia acusto-magnètica EAS. Cada pack d’arcs antifurts té en dotació d’ etiquetes antifurts a triar segons el tipus de negoci: tèxtil, ampolla, adhesiu i òptica.

BARRERES APARCAMENTS

Barreres automàtiques vehiculars aptes per a qualsevol tipus daparcament. Ideals per a centre empresarials, urbanitzacions, comunitats de propietaris i de veïns.